Top Menu

Pišite nam na info@peppermint-street.com
Odgovorimo na vsa vaša vprašanja

ob prijavi na e-novice

Poglejte nove modne trende

NAROČILA & PLAČILA

NAROČILA

Vaša košarica

‘Pregled izdelkov’

Na zgornji desni strani spletnih strani so v nakupovalni košarici prikazani izdelki, ki ste jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. V košarici je jasno razvidna cena vašega izdelka in celoten znesek nakupa.

Izdelke se v nakupovalno košarico dodaja tako, da v spletni trgovini izberete izdelek in njegovo velikost, pri določenih izdelkih pa imate možnost izbirati tudi med barvami.

Če želite odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, kliknite na povezavo ‘Odstrani iz košarice’ oziroma ‘X’, ki se nahaja desno od izdelka. Če želite dodati določen izdelek v košarico, enostavno pobrskajte po naši trgovini in dodajte nov izdelek v košarico.

Če želite zaključiti nakup z izbranimi izdelki, ki se prikazujejo v košarici, kliknite na povezavo ‘Zaključite nakup’.

Dostava’

Po potrditvi se vpišite s svojimi podatki. V kolikor računa še nimate ustvarjenega, si ga prosimo ustvarite. Vsak, ki si ustvari račun se strinja s pogoji poslovanja in se strinja, da ga dodamo v našo bazo kontaktov (za več informacij si preberite pogoje poslovanja). Navedite svoje podatke za dostavo, kar vključuje: državo v katero naročate, ime in priimek, naslov (ulico, hišno številko in mesto), telefonsko številko in elektronski naslov. Po navedbi zahtevanih podatkov, označenih z zvezdico ‘*’, navedite nslov dostave, kamor vam paket dostavimo. V kolikr se le-ta ne razlikuje od plačnikovega, pustite prazno.

V naslednjem koraku prosimo izberite ustrezen način plačila izdelkov (npr. ‘Neposredna bančna transakcija’, ‘Plačilo po povzetju’ ali ‘Plačilo s kartico’). Nato kliknete ikono, da so vaši podatki pravilni in da se strinjate s prodajnimi pogoji. S postopkom nakupa lahko nadaljujete le, če ste vnesli vse zahtevane podatke, izbrali ustrezen način plačila in potrdili, da se strinjate s prodajnimi pogoji. Brez navedenega nakupa ne morete zaključiti.

Če pa želite dodati v košarico še dodatne izdelke, se enostavno vrnite v trgovino in ponovite postopek.

‘Potrditev naročila’

Po potrditvi, da želite nadaljevati z nakupom, se v naslednjem koraku izpišejo vsi podatki o naročilu. Na vaš elektronski naslov smo vam prav tako poslali podatke o naročilu.

V primeru kartičnega plačila boste po potrditvi preusmerjeni na spletne strani TrustPay za varno plačevanje s kartico, kjer vnesete potrebne podatke. Kliknite TUKAJ za postopek.

Popravljanje napak

Če želite podatke popraviti ali združiti dve naročili, nas prosimo v najkrajšem možnem času kontaktirajte na info@peppermint-street.com. Možnost združitve naročil je le v primeru, da paket še ni bil odposlan.

Zaključeno naročilo ali sklenitev pogodbe

V primeru plačila s kreditno kartico, plačila ob prevzemu ali plačila preko neposredne bančne transakcije se pogodba šteje za sklenjeno z obvestilom o dostavi naročila.

Pogodba se sklene v slovenskem jeziku. Ti splošni pogoji so sestavni del pogodbe. V primeru, da so določbe teh pogojev v nasprotju z določili pogodbe, veljajo določila pogodbe.

Pogodba pri ponudniku ni shranjena.

V primeru kakršnikoli dodatnih informacij nas lahko kontaktirate na e-pošte info@peppermint-street.com.

PLAČILA

Uporabnik lahko izdelke plača na naslednje načine:

-plačilo preko neposredne bančne transakcije

– plačilo po povzetju (ob dobavi izdelka);

– plačilo s kartico (TrustCard)

Plačilo s kartico se lahko opravi z MasterCard ali Visa kreditno kartico. Po izbiri načina plačila s kreditno kartico, uporabnik na strani ponudnika plačilnih storitev (TrustPay, http://www.trustpay.eu/home-2) vnese naslednje podatke:

– številko kreditne kartice (brez presledkov, vezajev, ločil ali drugih znakov, ki ločujejo podatke; primer pravilno: 123456789101112, primer nepravilno: 123 456789 101 11213),

– CVD – ponavadi zadnje tri ali štiri števke s hrbtne strani kartice,

– datum veljavnosti kartice.

Uporabnik zaključi z naročilom izdelka s klikom na polje „Plačilo“.

 *Pri naročilih v tujino je možnost plačila le preko bančne transakcije ali plačila s kartico.

btt