Top Menu

Pišite nam na info@peppermint-street.com
Odgovorimo na vsa vaša vprašanja

ob prijavi na e-novice

Poglejte nove modne trende

POGOSTA VPRAŠANJA

Če imate težave z naročanjem ali kakršna koli vprašanja, na katere niste našli odgovorov v razdelku Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori, se obrnite na nas na info@peppermint-street.com

Vsako vaše vprašanje in pripombo bomo natančno obravnavali in vam odgovorili v najkrajšem možnem času.

Izdelek, ki ga želim, je razprodan. Ga lahko kupim kdaj drugič?

Peppermint Street ima zaradi ekskluzivnosti velikokrat na voljo omejene količine določenih izdelkova. V kolikor si želite izbrani izdelek, kljub temu, da je razprodan, enostavno pošljite povpraševanje. Tako vas bomo kontaktirali takoj, ko bo izdelek ponovno na voljo!

V kolikor vam je kakšen izdelek resnično všeč, vendar ga ni več na zalogi, vam svetujemo, da nam pišete tudi na info@peppermint-street.com in oddate svoje povpraševanje.

Pozabil/a sem geslo. Kaj naj naredim?

V kolikor ste pozabili ali izgubili geslo, na vstopni strani desno zgoraj kliknite na »Moj račun«. V obrazcu za prijavo oz. registracijo kliknite na povezavo »Ste pozabili geslo« in vnesite svoj e-naslov. Čez nekaj trenutkov boste na vpisani e-naslov prejeli novo geslo, ki ga lahko uporabite takoj po prejetju.

NAROČILA

Kako lahko oddam naročilo v spletni trgovini Peppermint-street?

Naročilo lahko oddate tako, da izberete želeni izdelek in ustrezno velikost ter kliknete na “Dodajte v košarico”. Ko končate z izbiranjem izdelkov, kliknite “Moja košarica” zgoraj desno na strani in izpolnite vse zahtevane podatke. V zadnjem koraku kliknite na gumb “Zaključite naročilo” in podatki o vašem naročilu bodo oddani. Na e-naslov boste prejeli potrditev prejetih podatkov.

Kako uveljavim dodatne popuste?

Dodatne popuste in ugodnosti lahko vedno uveljavite ob zaključku naročila. Svojo kodo s popustom vnesite v polje Imate kodo kupona. Popust se vam bo obračunal. V enem nakupu ne morete koristiti več kod ugodnosti, saj se dodatni popusti ne seštevajo in se izključujejo.

Kako naj spremenim naslov za dostavo pri svojem naročilu?

Naslov za dostavo lahko spremenite v košarici, kjer izberete “Naslov dostave”. Podatki se bodo spremenili tudi v »Moj račun« zato, ob vsakokratnem nakupu še enkrat preverite naslov, na katerega bi želeli prejeti naročeno blago. Prav tako lahko naslov za dostavo spreminjate v “Moj račun” pod “Uredi moje naslove”.

Ravnokar sem zaključil/a z naročilom, zdaj pa bi rad zamenjal/a en izdelek z drugim. Je to mogoče?

V kolikor je vaše prvotno naročilo vsebovalo več izdelkov, vi pa želite spremeniti oz. zamenjati le enega, opravite novo naročilo, ki vsebuje željen izdelek in na info@peppermint-street.com oddajte prošnjo za združitev naročil in preklic neželenega izdelka. V kolikor izdelek še ni bil odposlan in je želeni izdelek na voljo, vam z veseljem pomagamo.

Želim uveljaviti kodo za popust, a mi ne uspe. Kaj je narobe?

Če vam sistem javlja napako pri koriščenju kupona, je več razlogov za neveljavnost:

– Ali vaš nakup dosega minimalno vrednost? V sporočilu ste s kuponom prejeli tudi časovne in vrednostne omejitve uporabe. Strošek poštnine ne velja kot del minimalne vrednosti nakupa.

– Ste morda kupon že izkoristili? Preverite svoj zadnji nakup.

– Ali je vaš kupon še veljaven? Veljavnost kupona je označena v e-sporočilu, v katerem ste prejeli kupon.

Če je vaš nakup v zahtevani višini in ste prepričani, da ga sedaj prvič uveljavljate, nas kontaktirajte na info@peppermint-street.com

Vendar bodite pozorni:

– Na enem naročilu ni možno koristiti več kuponov.

– Popusti se ne seštevajo, zato tudi bonusa in kupona ni mogoče unovčiti v istem naročilu.

– Ne glede na omejitve kupona, naročila v vrednosti 0 EUR niso veljavna, kar pomeni, da mora biti vrednost naročila večja od vrednosti kupona.

8. Katere možnosti plačila imam?

Izdelke lahko plačate na naslednje načine:

– plačilo po predračunu (na vaš elektronski naslov vam pošljemo podatke za nakazilo. Ko je plačilo z vaše strani urejeno, vam pošljemo izdelek)
– plačilo po povzetju (ob dobavi izdelka poravnate položnico)
– plačilo s kartico (TrustCard)

Plačilo s kartico se lahko opravi z MasterCard ali Visa kreditno kartico. Po izbiri načina plačila s kreditno kartico, uporabnik na strani ponudnika plačilnih storitev (TrustPay, http://www.trustpay.eu/home-2) vnese naslednje podatke:
– številko kreditne kartice (brez presledkov, vezajev, ločil ali drugih znakov, ki ločujejo podatke; primer pravilno: 2526879844566118, primer nepravilno: 252 687984 456 6118),
– CVD – ponavadi zadnje tri ali štiri števke s hrbtne strani kartice,
– datum veljavnosti kartice.
Uporabnik zaključi z naročilom izdelka s klikom na polje „Plačilo“.

IZDELKI IN LASTNOSTI IZDELKOV

Kako naj vem katera velikost je prava zame?

Različni izdelki imajo različne lestvice velikosti. V ta namen za vsak izdelek posebej napišemo mere. Prosimo, pred nakupom se še posebej natančno izmerite in preverite svoje velikosti v tabeli.

*Zaradi prilagoditve velikosti slovenskemu trgu je mogoče, da se konfekcijska številka na naročilu razlikuje od številke, ki je navedena na etiketi izdelka.

DOSTAVA

Kako poteka dostava naročenih izdelkov?

V kolikor je izdelek na voljo, ga prejmete

V Sloveniji za dostavo na dom skrbi City Express. Če med poskusom dostave ne boste dosegljivi, vam bo dostavljavec pustil Obvestilo o poskusu dostave pošiljke in vas ponovno kontaktiral.

Izdelek bi si rad ogledal in ga prevzel osebno na vašem naslovu. Ali je to možno?

Žal za enkrat osebni prevzem ni mogoč, zato je edini možni način za prejem izdelka dostava na vaš naslov preko Pošte Slovenija.

REKLAMACIJE

Kaj naj naredim, če mi izdelek ne ustreza?

Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko enostavno vrnete.

Navodila za vračilo izdelka:

– Če vam izdelki ne ustrezajo, nam lahko v roku 15 dni po prevzemu pošiljke to sporočite in jo nato v roku 30 dni brez težav vrnete.

– Izdelek nam pošljite nazaj v originalni embalaži, najbolje v škatli, v kateri ste ga prejeli. Vrnjeni izdelki morajo biti ne nošeni, nepoškodovani in z vsemi pripadajočimi etiketami. Čevlje vedno vrnite skupaj z originalno škatlo. V primeru vračila kozmetičnih izdelkov, pokvarljivega blaga, zvočnih in video posnetkov, programske opreme in računalniških igr, velja, da vračilo izdelka ni možno, če je bil izdelek uporabljen, embalaža odprta in/ali poškodovana. Prav tako ni možno vrniti uporabljenega spodnjega perila in kopalk (npr. imajo vidne znake uporabe), saj so ti izdelki po naravi neprimerni za vračilo.

Vračilo je možno le v primeru, da so bili izdelki ob prejetju poškodovani, imajo stvarno napako ali ste prejeli napačen izdelek. Vračilo je možno v roku 30 dni po prevzemu pošiljke.

– Izpolnite priložen reklamacijski obrazec in ga priložite k izdelku. Na reklamacijskem obrazcu označite razlog in način vračila kupnine. Vračilo kupnine je možno samo na ime in transakcijski račun stranke, ki je opravila naročilo.

– Paket pošljite na naslov naveden na obrazcu. Vračilo kupnine boste prejeli po prejemu pošiljke in obdelavi reklamacije. Reklamacijski postopek bo zaključen v roku 15 dni po prejemu vrnjenega blaga oziroma najkasneje 30 dni od vašega vračila paketa/obvestila o odstopu od pogodbe.

– Pozor! Prosimo, da shranite potrdilo o pošiljanju paketa, saj je na njem zabeležena koda paketa, s katero lahko preverjamo kje se vaša pošiljka nahaja.

– Za dodatna pojasnila in reklamacije smo vam na voljo na e-naslovu info@peppermint-street.com

Ali ste že prejeli vrnjen oz. reklamiran paket, ki sem vam ga poslal/a po pošti?

Pri vračilu izdelkov skrbno shranite potrdilo o pošiljanju paketa, saj vsebuje številko vašega paketa. V kolikor vas bo zanimalo, kaj se dogaja z vašim paketom, nam na info@peppermint-street.com pošljite povpraševanje z vašim potrdilom o pošiljki, s katerim bomo lahko preverili kje se vaš paket nahaja.

Reklamiral/a sem izdelek in vam ga že vrnil/a po pošti, zdaj me pa zanima, kdaj lahko pričakujem vračilo denarja?

Vse pakete, ki jih stranke vrnejo oziroma reklamirajo, zberemo na naslovu

MINT Studio, Peppermint Street

p.p.

4208 Šenčur

in jih vsak dan redno pregledamo. Stranke preko elektronske pošte obvestimo o zaključku reklamacijskega postopka. Reklamacijski postopek je zaključen v roku 14 dni po prejemu vrnjenega blaga. Nakazilo stranke prejmejo na način, ki so ga izbrale na reklamacijskem obrazcu, torej na transakcijski račun.

V kolikor v roku 14 dni od dne vračila blaga ne bi prejeli nobenega obvestila glede reklamacije, nam to sporočite na info@peppermint-street.com

VZDRŽEVANJE OBLAČIL

Pri vzdrževanju oblačil bodite zelo pozorni na materiale in navodila za vzdrževanje.

Oblačila, ki vsebujejo naravne materiale in volne so še posebej občutljiva na pranje, sušenje v stroju ali likanje. V kolikor nam vrnete poškodovan izdelek in ugotovimo, da le ta ni bil pravilno vzdrževan, vam reklamacije ne upoštevamo.

btt