Top Menu

Pišite nam na info@peppermint-street.com
Odgovorimo na vsa vaša vprašanja

ob prijavi na e-novice

Poglejte nove modne trende

PODATKI O DOSTAVI

Dostava blaga

Uporabnik mora pred potrditvijo naročila navesti ime in priimek ter naslov za dostavo (ulica, hišna številka in mesto). Na ta naslov ponudnik dobavi naročene izdelke. Cena dostave za naročila v vrednosti do 60 EUR je 3,60 EUR, ob nakupu v vrednosti 60 EUR in več pa je cena dostave samo 2 EUR. Dostava nad 80 € pa je brezplačna. Dostavo v Sloveniji opravlja City Express d.o.o.

Izdelki bodo dobavljeni z računom, ki bo služil kot davčni in reklamacijski dokument.

Dobavni rok

Naš dobavni rok se razlikuje glede na stanje zaloge.

– V kolikor je izdelek na zalogi, vam izdelek dostavimo v roku dveh delovnih dni.

– V kolikor izdelka ni na zalogi in ste poslali povpraševanje, je dostavi rok od 5 – 7 delovnih dni.

Uporabnik bo prejel vsa morebitna podaljšanja omenjenih rokov, do katerih bi prišlo s strani proizvajalca ali zaradi nepredvidenih dogodkov izven nadzora ponudnika.

Ponudnik si pridržuje pravico, da lahko v primeru, ko v času od potrditve prejema naročila dalje naročeni izdelki niso na voljo ali da v tem času pride do nepredvidenih težav, povezanih z dobavo, uporabnika obvesti o tem in naročilo prekliče. V kolikor je vrednost naročila že bila poravnana, bo stranki povrnjena celotna plačana cena (izbranih izdelkov in dostave).

V primeru, da uporabnik pošiljke ne prejme v predvidenem dobavnem roku in ga ponudnik o tem ne obvesti, naj uporabnik kontaktira ponudnika na elektronski naslov info@peppermint-street.com.

Naročeni izdelki bodo uporabnikom poslani v ustrezni embalaži, plačilo pa se bo izvedlo na način, ki ga je izbral uporabnik ob naročilu (2. korak postopka nakupa). Za vsako posamezno naročilo so navedeni ločeni stroški pošiljanja. Stroške poštnine plača uporabnik.

Izdelki so do plačila celotne kupnine in stroškov dostave last ponudnika.

Uporabnik plača tudi vse druge stroške pošiljanja, do katerih bi morebiti prišlo na poti od špediterja do uporabnika potem, ko ponudnik izdelke odpošlje.

4. Način pošiljanja

Načini pošiljanja, ki so na voljo, so uporabniku predstavljeni na spletnih straneh med naročanjem. Uporabniki izdelkov ne morejo prevzeti v ponudnikovih prostorih.

 

 

btt