SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

5 trikov za bolj stilski videz

By irena

Posted in | Tags : ,

Iztopaj s stajlingom in izberi unikatni modni kos

Iztopaj s stajlingom in izberi unikatni modni kos

Med brskanjem in primerjanjem stilov nekaterih najbolj modnih žensk na tem planetu, smo opazili pet trikov, ki jih te dame uporabljajo, da izpopolnejo svoj stilski videz.

1# Nikoli ne pozabijo na vsaj en kos modnega nakita

Nekje sem zasledila, da je pravi izbor modnega dodatka, kot pravi izbor začimb jedi. Zato nikakor ne pozabite na pravi modni kos, ko se odpravljate od doma in začinite svoj stil.

2# Petke tu in tam

Enostavno povedano: petke bodo takoj povzdignile tvoj videz, dobesedno in v prenesenem pomenu besede. Garantirano se vsaka ženksa v petkah počuti bolj samozavestno, ne glede na to ali govorimo o škornjih, gležnjarjih ali sandalih. Petke! Vsekakor ne trdim, da bi morala ženska nositi petke vsak dan, vendar jih mora obvezno vključiti v svoj dnevni repertuar.

Peppermint Street petke

3# Nepričakovan detajl

Najboljši outfiti imajo običajno vsaj en nepričakovan element oziroma dodatek. Učinek se lahko doseže z edinstvenim slogom, kot je ruta okoli zapestja, nepričakovan vzorec na majici, dih jemajoče najlonke, unikatni čevlji.

Peppermint Street unikatni modni kosi

4# Aduti so na prvem mestu

Kadarkoli se ubadate s tem kaj obleči, samo pomislite kateri je vaš najljubši del telesa in ga poudarite. Obožujete svoje noge? Na plano s krilom, ki jih poudari!

5# Osebna “uniforma” kot odraz stila

Vaša osebna uniforma mora vsebovati dve stvari: odraz vašega stila in laskavost oziroma eleganco. Lahko so to oprijete jeans hlače, krilo, ki ima eleganten pridih usnja, jakna ali eleganten črn blazer. Ko boste enkrat našle svojo “uniformo” oziroma tisti edinstveni kos, ki vas bo zaznamoval, bo izbira oblačil veliko lažja. Prav tako pa jutranje oblačenje.

MODNE PETKE IZ NAŠE PONUDBE

 

Share this story

Related Posts

Comments are closed.
btt