SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

O meni in o Peppermint Street ideji

By irena

Posted in | Tags :

 

Pozdravljena!

Vesela sem, da si odprla ta prispevek saj ti bom v naslednjih vrsticah predstavila sebe in svojo idejo. Ta je zorela kar nekaj let, kot dobro vino, ki rabi svoj čas, da pridobi na kvaliteti.

Oditi na samostojno pot ni vedno lahko in potrebno je sprejeti ogromno odločitev. Prav zaradi tega vse skupaj počnem še z večjim zanosom, saj mi ustvarjanje pomeni veliko.

 

 

Ideja o Perppermint Street se je rodila že dolgo nazaj, vendar takrat še z drugačnim konceptom.

Naj ti povem nekaj o sebi. Že od malih nog sem želela delati v modni industriji. To sem si tako trdno zapičila v glavo, da sem svoj študij končala iz Modnega marketinga v tujini. Vendar življenjska pot ni vedno naravnana naravnost, zato sem kar nekaj časa potrebovala, da sem v poslovne vode mode vstopila tudi sama. Pot me je vodila levo in desno, včasih celo vzratno.

Potem pa je ideja o unikatnih čevljih prišla sama do mene. Vedno sem verjela, da so določene stvari namenjene v življenju, le opaziti in prepoznati jih je potrebno. Naravni materiali, dizajn, unikatnost, edinstvenost in hej… te poslovne ideje le ni tako lahko najti. Predvsem pa.. katera ženska ne obožuje čevljev. Tako se je rodila prva spletna stran s personaliziranimi čevlji pri nas in vsaka se bo lahko po mili volji izgubljala med modnimi dizajni, klasiko ter unikatnostjo.

IZBOR ČEVLJEV

Peppermint Street ponuja čevlje izdelane po naročilu. Vsak čevelj je posebej ročno narejen in skrbno izbran za vsako posameznico. Na spletni strani ponujam več kot 500 različnih modelov, v vseh variacijah pa jih je že čez 1000. Kaj to pomeni? Vsakemu čevlju lahko spremeniš barvo po lastni želji. Iščeš čevlje v rose gold barvi pa jih nikjer ne najdeš? V moji trgovini ti vsak čevelj oblečemo v rose gold barvo! 🙂

Veliko je tudi modelov, kjer si sama prilagajaš višino in debelino pete. To je izjemna novica za vse visoke ženske, kot sem tudi sama, da lahko izberem čevelj z nižjo peto.

Na svoj račun pa bodo končno prišle tudi nevestice, ki imajo v ponudbi velik in prelep asortima udobnih čevljev.

To je izbor. Kakšen pa je tvoj? Vesela bom tvojega komentarja!

 

Share this story

Comments are closed.
btt