Top Menu

Pozdravljeni!

By irena

Posted in | Tags :

Pozdravljena nova modna navdušenka!

Predstavljam ti novo spletno stran, kjer se boš lahko po mili volji izgubljala med modnimi trendi in stili, ki ti bodo ponudili nove in sveže inspiracije za tvoj osebni stil.

Peppermint Street je znamka s posebnim naborom modnih oblačil in dodatkov, italijanske modne ponudbe. V izbor sem vključila modne kose, ki imajo omejeno zalogo, z razlogom  – da boš ti edina, ki bo imela določen kos v svoji regiji. Tako boš še bolj edinstvena! Moja največja želja je, da ti ponudbim moje znanje o modi, pogled na modo in da skupaj spletemo modno zgodbo, o kateri se bo govorilo še kar nekaj časa in ne bo šla nikoli v pozabo.

MOJ IZBOR

Ponudba, ki sem ti jo pripravila obsega osnovne modne kose, v katere se boš zagotovo zaljubila. Meni najljubši so puloverčki, ki so tako mehki, da bi v njih najraje šla kar spat. Prav tako je top modni kos črn plašč, ki je iz 100% volne. Ta me bo zagotovo grel celo v hladnih zimskih dneh. Vsekakor pa nebi mogla brez hlač, v imitaciji usnja. Te so zagotovo must-have modni kos, ki ga lahko oblečemo ob marsikaterih priložnostih.

To je moj final izbor. Kakšen pa je tvoj? Vesela bom tvojega komentarja!

 

Share this story

Comments are closed.
btt