Top Menu

Kako deluje

ČEVELJ PRILAGOJEN VAM

Vsaka posameznica je edinstvena in vsaka posameznica ve kaj je dobro in udobno za njeno nogo.

Ker sem tudi sama ure zapravljala za iskanje pravih čevljev, ki bodo udobni, hkrati pa mi bodo prav in se bodo ujemali z mojimi outfiti, se je rodila ideja o popolnoma personaliziranih čevljih.

Vsaka ženska je edinstvena in vsaki čevlji v katerih hodi morajo biti edinstveni in navdihujoči. Zato je sedaj pravi čas, da si privoščite čevlje o katerih ste vedno sanjale.

KAKO NAROČIM SVOJ PAR ČEVLJEV

1. OPCIJA: Spletna trgovina

Poišči svoje sanjske čevlje v naši spletni trgovini. Ko najdeš tiste prave, jih dodaj v košarico in zaključi nakup. V kratkem pričakujte naš klic, saj bomo preverili ali je številka vaših čevljev pravilna, prosili vas bomo za mere vašega stopala.

2. OPCIJA: V spletni trgovini ste zasledili čevlje, ki so vam všeč, vendar bi si jih želeli prilagoditi svojim željam (dodati aplikacijo, znižati ali zvišati peto, spremeniti barvo, itd.).

V tem primeru me kontaktirajte, da skupaj najdeva rešitev. Kontaktirate me preko kontaktnega obrazca na strani izdelka, preko socialnih omrežij (Facebook, Whats up, Viber) ali preko maila/telefona. Skupaj bova pregledali paleto barv in tekstur, ki jo ponujamo ter prilagodili vsak detajl čevlja.

*Določeni modeli so na voljo le v specifičnih izvedbah, zato

3. OPCIJA: Nikjer na naši strani niste zasledili čevljev, ki si jih želite.

Nič hudega. Kontaktirajte me preko maila/telefona ali socialnih omrežij, pošljite mi opis ali sliko svojega želenega produkta in skupaj bomo našli pravo rešitev.

NEKOMPROMISNA KVALITETA

Vaše naročene čevlje izdelamo iz skrbno izbranih materialov, barv in tekstur – narejenih v Italiji – saj vam želimo dostaviti najlepše čevlje. Uporabljamo luksuzne oblazinjene vložke ter se posvetimo detajlom. Vsak čevelj je skrbno ročno izdelan.

btt