SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

Kako deluje

ČEVELJ PRILAGOJEN VAM

Vsaka posameznica je edinstvena in vsaka posameznica ve kaj je dobro in udobno za njeno nogo.

Ker sem tudi sama ure zapravljala za iskanje pravih čevljev, ki bodo udobni, hkrati pa mi bodo prav in se bodo ujemali z mojimi outfiti, se je rodila ideja o popolnoma personaliziranih čevljih.

Vsaka ženska je edinstvena in vsaki čevlji v katerih hodi morajo biti edinstveni in navdihujoči. Zato je sedaj pravi čas, da si privoščite čevlje o katerih ste vedno sanjale.

KAKO NAROČIM SVOJ PAR ČEVLJEV

V naši spletni trgovini najdeš več kot 300 parov čevljev. Poišči svoje sanjske čevlje v naši spletni trgovini. Pomagaj si s filtrom na levi strani (določi svojo velikost in višino pete, ki jo iščeš). Čevlji so razdeljeni na dve kategoriji, čevlji s peto in čevlji brez.

Ko najdeš pravi par zase, si izmeri nogo ter še enkrat preveri ali si naročila pravo velikost. V kolikor se ti velikosti noge razlikujeta, nam piši.

V zadnjem koraku izberi tudi barvo v kateri želiš, da ti čevelj izdelamo. Poigraš se lahko z vsemi barvnimi variantami, ki jih najdeš na tej povezavi. Prav tako pa lahko naročiš čevelj v originalni barvi, kot je predstavljen na sliki. Svojo želeno barvo nam napiši v komentar pri oddaji naročila.

Veliko zabave pri kreiranju čevlja 🙂

NEKOMPROMISNA KVALITETA

Vaše naročene čevlje izdelamo iz skrbno izbranih materialov, barv in tekstur – narejenih v Italiji – saj vam želimo dostaviti najlepše čevlje. Uporabljamo luksuzne oblazinjene vložke ter se posvetimo detajlom. Vsak čevelj je skrbno ročno izdelan.

btt