SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

O NAS

Peppermint Street

“The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters.”

Audrey Hepburn

Peppermint Street je ideja, ki je zorela že kar nekaj let, v mojih mislih in sem si jo neizmerno želela deliti tudi s teboj. Verjetno se sprašuješ od kje pa je prišla sama ideja za ime in blagovno znamko. No takole je bilo… ko sem začela razmišljati kaj bi ti pravzaprav ponudila, sem prišla do spoznanja, da želim vsekakor ostati pri modnih trendih “street” mode. Ker pa si želim to modo osvežiti in to dodadati oseben pridih pri izbiri modnih oblačil je bilo potrebno najdi besedo za osvežitev. In kaj te najbolje osveži poleti? Ravno mentolovi listi v hladni pijači! In ga imamo: Peppermint Street – modna oblačila zate, ki si želiš svežino v dnevni rutini oblačenja.

Na moji strani boš našla oblačila italijanskega porekla. Ker sem skrbno izbirala vsak kos posebej, boš v kolekciji našla ogromno naravnih in prijetnih materialov, ki te bodo nežno razvajli čez cel dan. Izbiraj med majicami z modnimi kroji, hlačami in pajkicami, ki so že must-have, mojimi najljubšimi puloverji, ki te bodo greli v hladnejših dneh in seveda nepogrešljivimi oblekami, katerim ženske preprosto ne moremo reči ne! Prisegam na eleganco in urejenost in prav zaradi tega boš v kolekciji zasledila ogromno osnovnih elegantnih kosov, s pridihom street mode. Zagotavljam ti, da boš v njih izgledala nadvse fashion in edinstveno!

V kolekcijo sem vpletla tudi nekaj edinstvenih kosov oblačil, katere boš našla le v nekaterih številkah in v omejeni količini! Zato ne odlašaj, če ti je izdelek všeč in ga preporosto moraš imeti, bodi prva in edinstvena, saj boš težko našla še katero dekle, ki ima enak kos oblačila kot ti!

btt