SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

NAROČILA & PLAČILA

NAROČILA

Izdelki po meri

Če želite naročiti izdelek, ki ga ne najdete na spletni strani, nas kontaktirajte. Pošljite nam vaše povpraševanje in skupaj bomo našli rešitev ter vam poslali točno ceno za ta izdelek. Če se dogovorimo, boste lahko kupili podoben izdelek v naši trgovini ali nam plačali neposredno z bančnim nakazilom.

Če želite izdelek kupiti v trgovini z manjšimi prilagoditvami, preprosto kupite ta izdelek in se obrnite na nas glede sprememb vaše barve.

Če želite izdelek, ki ga najdete v trgovini, naredite samo nakup in upoštevajte spodnja navodila.

Vaša košarica

‘Pregled izdelkov’

Na zgornji desni strani spletnih strani so v nakupovalni košarici prikazani izdelki, ki ste jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. V košarici je jasno razvidna cena vašega izdelka in celoten znesek nakupa.

Izdelke se v nakupovalno košarico dodaja tako, da v spletni trgovini izberete izdelek in njegovo velikost, pri določenih izdelkih pa imate možnost izbirati tudi med barvami.

Če želite odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, kliknite na povezavo ‘Odstrani iz košarice’ oziroma ‘X’, ki se nahaja desno od izdelka. Če želite dodati določen izdelek v košarico, enostavno pobrskajte po naši trgovini in dodajte nov izdelek v košarico.

Če želite zaključiti nakup z izbranimi izdelki, ki se prikazujejo v košarici, kliknite na povezavo ‘Zaključite nakup’.

Dostava’

Po potrditvi se vpišite s svojimi podatki. V kolikor računa še nimate ustvarjenega, si ga prosimo ustvarite. Vsak, ki si ustvari račun se strinja s pogoji poslovanja in se strinja, da ga dodamo v našo bazo kontaktov (za več informacij si preberite pogoje poslovanja). Navedite svoje podatke za dostavo, kar vključuje: državo v katero naročate, ime in priimek, naslov (ulico, hišno številko in mesto), telefonsko številko in elektronski naslov. Po navedbi zahtevanih podatkov, označenih z zvezdico ‘*’, navedite naslov dostave, kamor vam paket dostavimo. V kolikor se le-ta ne razlikuje od plačnikovega, pustite prazno.

V naslednjem koraku prosimo izberite ustrezen način plačila izdelkov (npr. ‘Neposredna bančna transakcija’, ‘Plačilo po povzetju’ ali ‘Plačilo s kartico’). Nato kliknete ikono, da so vaši podatki pravilni in da se strinjate s prodajnimi pogoji. S postopkom nakupa lahko nadaljujete le, če ste vnesli vse zahtevane podatke, izbrali ustrezen način plačila in potrdili, da se strinjate s prodajnimi pogoji. Brez navedenega nakupa ne morete zaključiti.

Če pa želite dodati v košarico še dodatne izdelke, se enostavno vrnite v trgovino in ponovite postopek.

‘Potrditev naročila’

Po potrditvi, da želite nadaljevati z nakupom, se v naslednjem koraku izpišejo vsi podatki o naročilu. Na vaš elektronski naslov smo vam prav tako poslali podatke o naročilu.

Popravljanje napak

Če želite podatke popraviti ali združiti dve naročili, nas prosimo v najkrajšem možnem času kontaktirajte na info@peppermint-street.com. Možnost združitve naročil je le v primeru, da paket še ni bil odposlan. Možnost popravila naročila pa je mogoča le v primeru, da čevelj še ni šel v izdelavo.

Zaključeno naročilo ali sklenitev pogodbe

V primeru plačila s kreditno kartico, plačila ob prevzemu ali plačila preko neposredne bančne transakcije se pogodba šteje za sklenjeno z obvestilom o dostavi naročila.

Pogodba se sklene v slovenskem jeziku. Ti splošni pogoji so sestavni del pogodbe. V primeru, da so določbe teh pogojev v nasprotju z določili pogodbe, veljajo določila pogodbe.

Pogodba pri ponudniku ni shranjena.

V primeru kakršnikoli dodatnih informacij nas lahko kontaktirate na e-pošte info@peppermint-street.com.

PLAČILA

Uporabnik lahko izdelke plača na naslednje načine:

-plačilo preko neposredne bančne transakcije

– plačilo po povzetju (ob dobavi izdelka);

– plačilo s kartico

Plačilo s kartico se lahko opravi z MasterCard ali Visa kreditno kartico. Po izbiri načina plačila s kreditno kartico, uporabnik na strani ponudnika plačilnih storitev vnese naslednje podatke:

– številko kreditne kartice (brez presledkov, vezajev, ločil ali drugih znakov, ki ločujejo podatke; primer pravilno: 123456789101112, primer nepravilno: 123 456789 101 11213),

– CVD – ponavadi zadnje tri ali štiri števke s hrbtne strani kartice,

– datum veljavnosti kartice.

Uporabnik zaključi z naročilom izdelka s klikom na polje „Plačilo“.

 *Pri naročilih v tujino je možnost plačila le preko bančne transakcije ali plačila s kartico.

VARNOST

Z uporabo industrijske standardne tehnologije za varnost (ssl) omogočimo šifriranje potencialno občutljivih podatkov, kot so vaše ime, naslov in drugi kritično občutljivi podatki, kot so podatki o vaši kreditni kartici. Podatkov, ki so bili posredovani med vašim računalnikom in našim spletnim mestom, ni mogoče prebrati, če jih nekdo drug prestreže. Ta tehnologija vključuje naslednje funkcije:

Preverjanje pristnosti – to zagotavlja brskalniku, da se vaši podatki pošiljajo na pravi računalniški strežnik in da je strežnik varen.
Šifriranje – to kodira podatke, tako da ga ne more brati noben drug, razen varnega strežnika.
Celovitost podatkov – to preveri podatke, ki se prenesejo, da se zagotovi, da niso bili spremenjeni.

btt