SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

POGOSTA VPRAŠANJA

Če imate težave z naročanjem ali kakršna koli vprašanja, na katere niste našli odgovorov v razdelku Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori, se obrnite na nas na info@peppermint-street.com

Vsako vaše vprašanje in pripombo bomo natančno obravnavali in vam odgovorili v najkrajšem možnem času.

Čevlja, ki si ga želim ne najdem v spletni trgovini.

V kolikor imate sliko čevlja nam ga pošljite. Sami bomo pregledali čevelj, ki si ga želite in vam sporočili kakšne čevlje lahko naredimo. Skupaj bomo izbrali podplat, barvo usnja, dodatke, itd. V kolikor boste zadovoljni s končno izbiro, vam bomo čevelj naredili po meri.

Všeč mi je čevelj na spletni strani, vendar bi želela nižjo peto in drugo barvo. Kaj naj naredim?

Če ste na naši spletni strani že našli čevelj, ki ga iščete, vendar bi želeli spremeniti le barvo, obliko ali peto, nas kontaktirajte po telefonu, preko socialnih omrežij ali na mail. Na strani Palete barv in vzorcev si lahko pogledate in izberete kakšno usnje bi želeli, javite nam debelino pete in velikost pete. Za vse ostale detajle pa se dogovarjamo individualno.

Pozabil/a sem geslo. Kaj naj naredim?

V kolikor ste pozabili ali izgubili geslo, na vstopni strani desno zgoraj kliknite na »Moj račun«. V obrazcu za prijavo oz. registracijo kliknite na povezavo »Ste pozabili geslo« in vnesite svoj e-naslov. Čez nekaj trenutkov boste na vpisani e-naslov prejeli novo geslo, ki ga lahko uporabite takoj po prejetju.

NAROČILA

Kako lahko oddam naročilo v spletni trgovini Peppermint-street?

Naročilo lahko oddate tako, da izberete želeni izdelek in ustrezno velikost ter kliknete na “Dodajte v košarico”. Ko končate z izbiranjem izdelkov, kliknite “Moja košarica” zgoraj desno na strani in izpolnite vse zahtevane podatke. V zadnjem koraku kliknite na gumb “Zaključite naročilo” in podatki o vašem naročilu bodo oddani. Na e-naslov boste prejeli potrditev prejetih podatkov.

Kako uveljavim dodatne popuste?

Dodatne popuste in ugodnosti lahko vedno uveljavite ob zaključku naročila. Svojo kodo s popustom vnesite v polje Imate kodo kupona. Popust se vam bo obračunal. V enem nakupu ne morete koristiti več kod ugodnosti, saj se dodatni popusti ne seštevajo in se izključujejo.

Kako naj spremenim naslov za dostavo pri svojem naročilu?

Naslov za dostavo lahko spremenite v košarici, kjer izberete “Naslov dostave”. Podatki se bodo spremenili tudi v »Moj račun« zato, ob vsakokratnem nakupu še enkrat preverite naslov, na katerega bi želeli prejeti naročeno blago. Prav tako lahko naslov za dostavo spreminjate v “Moj račun” pod “Uredi moje naslove”.

Ravnokar sem zaključil/a z naročilom, zdaj pa bi rad zamenjal/a en izdelek. Je to mogoče?

V kolikor je vaše prvotno naročilo vsebovalo več izdelkov, vi pa želite spremeniti oz. zamenjati le enega, opravite novo naročilo, ki vsebuje željen izdelek in na info@peppermint-street.com oddajte prošnjo za združitev naročil in preklic neželenega izdelka. V kolikor izdelek še ni bil odposlan in je želeni izdelek na voljo, vam z veseljem pomagamo.

Želim uveljaviti kodo za popust, a mi ne uspe. Kaj je narobe?

Če vam sistem javlja napako pri koriščenju kupona, je več razlogov za neveljavnost:

– Ali vaš nakup dosega minimalno vrednost? V sporočilu ste s kuponom prejeli tudi časovne in vrednostne omejitve uporabe. Strošek poštnine ne velja kot del minimalne vrednosti nakupa.

– Ste morda kupon že izkoristili? Preverite svoj zadnji nakup.

– Ali je vaš kupon še veljaven? Veljavnost kupona je označena v e-sporočilu, v katerem ste prejeli kupon.

Če je vaš nakup v zahtevani višini in ste prepričani, da ga sedaj prvič uveljavljate, nas kontaktirajte na info@peppermint-street.com

Vendar bodite pozorni:

– Na enem naročilu ni možno koristiti več kuponov.

– Popusti se ne seštevajo, zato tudi bonusa in kupona ni mogoče unovčiti v istem naročilu.

– Ne glede na omejitve kupona, naročila v vrednosti 0 EUR niso veljavna, kar pomeni, da mora biti vrednost naročila večja od vrednosti kupona.

8. Katere možnosti plačila imam?

Izdelke lahko plačate na naslednje načine:

– plačilo po predračunu (na vaš elektronski naslov vam pošljemo podatke za nakazilo. Ko je plačilo z vaše strani urejeno, vam pošljemo izdelek)
– plačilo po povzetju (ob dobavi izdelka poravnate položnico)
– plačilo s kartico

Plačilo s kartico se lahko opravi z MasterCard ali Visa kreditno kartico. Po izbiri načina plačila s kreditno kartico, uporabnik na strani ponudnika plačilnih storitev vnese naslednje podatke:
– številko kreditne kartice (brez presledkov, vezajev, ločil ali drugih znakov, ki ločujejo podatke; primer pravilno: 2526879844566118, primer nepravilno: 252 687984 456 6118),
– CVD – ponavadi zadnje tri ali štiri števke s hrbtne strani kartice,
– datum veljavnosti kartice.
Uporabnik zaključi z naročilom izdelka s klikom na polje „Plačilo“.

IZDELKI IN LASTNOSTI IZDELKOV

Kako naj vem katera velikost je prava zame?

Po vsakem naročilu vas kontaktiramo in se prepričamo o velikosti vaše noge. Ker so čevlji narejeni po meri je izredno važno, da se vam prilegajo. Zato je pomembno, da si ogledate tabelo Velikosti ter si natančno izmerite nogo po navodilih ob naročilu.

DOSTAVA

Kako poteka dostava naročenih izdelkov?

V kolikor je izdelek na voljo, ga prejmete v roku 3 dni

V Sloveniji za dostavo na dom skrbi GLS Slovenija. Če med poskusom dostave ne boste dosegljivi, vam bo dostavljavec pustil Obvestilo o poskusu dostave pošiljke in vas ponovno kontaktiral.

Izdelek bi si rad ogledal in ga prevzel osebno na vašem naslovu. Ali je to možno?

Žal za enkrat osebni prevzem ni mogoč, zato je edini možni način za prejem izdelka dostava na vaš naslov.

REKLAMACIJE

Kaj naj naredim, če mi izdelek ne ustreza?

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) o sklepanju pogodb na daljavo blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:

  • Če je bil izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (izdelek narejen po naročilu naročnika)
  • Če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov o sklepanju pogodb na daljavo.

Le izredne okoliščine so lahko razlog, da izdelek, kateri je bil narejen po meri vzamemo nazaj, ga zamenjamo oz. nadomestimo z novim ali povrnemo stroške v celoti. To bi lahko bilo le v primeru, kadar gre za proizvodne napake.

Za dodatna pojasnila in reklamacije smo vam na voljo na e-naslovu info@peppermint-street.com

Ali ste že prejeli vrnjen oz. reklamiran paket, ki sem vam ga poslal/a po pošti?

Pri vračilu izdelkov skrbno shranite potrdilo o pošiljanju paketa, saj vsebuje številko vašega paketa. V kolikor vas bo zanimalo, kaj se dogaja z vašim paketom, nam na info@peppermint-street.com pošljite povpraševanje z vašim potrdilom o pošiljki, s katerim bomo lahko preverili kje se vaš paket nahaja.

Reklamiral/a sem izdelek in vam ga že vrnil/a po pošti, zdaj me pa zanima, kdaj lahko pričakujem vračilo denarja?

Vse pakete, ki jih stranke vrnejo oziroma reklamirajo, zberemo na naslovu

MINT Studio, Peppermint Street

p.p.

4208 Šenčur

in jih vsak dan redno pregledamo. Stranke preko elektronske pošte obvestimo o zaključku reklamacijskega postopka. Reklamacijski postopek je zaključen v roku 14 dni po prejemu vrnjenega blaga. Nakazilo stranke prejmejo na način, ki so ga izbrale na reklamacijskem obrazcu, torej na transakcijski račun.

V kolikor v roku 14 dni od dne vračila blaga ne bi prejeli nobenega obvestila glede reklamacije, nam to sporočite na info@peppermint-street.com

VZDRŽEVANJE ČEVLJEV

Pri vzdrževanju čevljev je zelo pomembno, da čevlje zaščitite s posebnimi preparati in sredstvi za zaščito usnja. V kolikor nam vrnete poškodovan izdelek in ugotovimo, da le ta ni bil pravilno vzdrževan, vam reklamacije ne upoštevamo.

btt