SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

PODATKI O DOSTAVI

Dostava blaga

Uporabnik mora pred potrditvijo naročila navesti ime in priimek ter naslov za dostavo (ulica, hišna številka in mesto). Na ta naslov ponudnik dobavi naročene izdelke. Cena dostave za naročila v vrednosti do 200 EUR je 4 EUR. Dostava nad 200 € pa je brezplačna. Dostavo v Sloveniji opravlja GLS Slovenija d.o.o. Dostava je mogoče od ponedeljka do petka.

Izdelki bodo dobavljeni z računom, ki bo služil kot davčni in reklamacijski dokument.

Za vse dostave bo potreben podpis naročnika. V kolikor ne boste doma na dan prevzema, se boste o tem dogovorili z dostavljalcem. V kolikor želite, da se paket dostavi na drugi naslov se o tem prav tako dogovorite z dostavljalcem.

Dobavni rok

Naš dobavni rok se razlikuje glede na stanje zaloge.

– V kolikor je izdelek na zalogi, vam izdelek dostavimo v roku dveh delovnih dni.

– V kolikor izdelka ni na zalogi in ste poslali povpraševanje, je dostavi rok mesec dni.

Uporabnik bo prejel vsa morebitna podaljšanja omenjenih rokov, do katerih bi prišlo s strani proizvajalca ali zaradi nepredvidenih dogodkov izven nadzora ponudnika.

Ponudnik si pridržuje pravico, da lahko v primeru, ko v času od potrditve prejema naročila dalje naročeni izdelki niso na voljo ali da v tem času pride do nepredvidenih težav, povezanih z dobavo, uporabnika obvesti o tem in naročilo prekliče. V kolikor je vrednost naročila že bila poravnana, bo stranki povrnjena celotna plačana cena (izbranih izdelkov in dostave).

V primeru, da uporabnik pošiljke ne prejme v predvidenem dobavnem roku in ga ponudnik o tem ne obvesti, naj uporabnik kontaktira ponudnika na elektronski naslov info@peppermint-street.com.

Naročeni izdelki bodo uporabnikom poslani v ustrezni embalaži, plačilo pa se bo izvedlo na način, ki ga je izbral uporabnik ob naročilu (2. korak postopka nakupa). Za vsako posamezno naročilo so navedeni ločeni stroški pošiljanja. Stroške poštnine plača uporabnik.

Izdelki so do plačila celotne kupnine in stroškov dostave last ponudnika.

Uporabnik plača tudi vse druge stroške pošiljanja, do katerih bi morebiti prišlo na poti od špediterja do uporabnika potem, ko ponudnik izdelke odpošlje.

Način pošiljanja

Načini pošiljanja, ki so na voljo, so uporabniku predstavljeni na spletnih straneh med naročanjem. Uporabniki izdelkov ne morejo prevzeti v ponudnikovih prostorih.

Poškodbe pri dostavi

Svoje naročilo preverite takoj ob prejemu. Če je pošiljka poškodovana, se prepričajte še preden dostavni kurir zapusti vaš naslov. Opozorite kurirja na morebitno poškodbo paketa. V kolikor je poškodovana tudi vsebina paketa, od kurirja zahtevajte reklamacijski zapisnik. Shranite vse potrebne podatke dostave/ kurirja in v kolikor opazite kakršno koli škodo, po pregledu, ko je voznik že zapustil vaš naslov, ohranite vso embalažo pakiranja in nas obvestite, v kolikor je poškodba vplivala tudi na samo blago.

Prosimo, prijavite škodo v roku 48 ur po prejemu pošiljke, na info@peppermint-street.com. Svetujemo vam, da fotografirate poškodovane dele, prav tako tudi poškodovane dele embalaže. Fotografije in reklamacijski zapisnik lahko pošljete tudi po standardni pošti na naš naslov, v kolikor bi preko e-mail naslova imeli težave. Slike potrebujemo kot dokaz, da obvestimo prevozno podjetje in vložimo zahtevek za nastalo škodo. Po zaključenem postopku, bomo poškodovane predmete in njihovo embalažo pregledali, vrnili in zamenjali.

Nedostavljena pošiljka

Če paketa niste prejeli 24 ur po predvidenem roku dobave, se šteje kot izgubljen. Pred tem časom ni mogoče podati zahtevka za nedostavljeno pošiljko. Če vaš paket niste prejeli v skladu s pričakovanim rokom dobave, ki jo zagotavlja pošiljatelj (uporabite številko za sledenje, sledite tranzitno stanje paketne dostave in predvideni datum dostave na www.gls.com). Obvestite nas v roku 48 ur in vzpostavili bomo stik z GLS in poizkusili izslediti vašo pošiljko.

Nepravilen naslov za dostavo

V primeru, da nam je stranka posredovala napačen naslov za dostavo, bo naročilo imelo zamudo, zaračunani pa bodo tudi dodatni stroški pošiljanja in upravljanja s paketi. V tem primeru se stroški pošiljanja zaračunajo, tudi v primeru, ko je kupec imel možnost koriščenja brezplačnega prevoza.

Zavrnitev paketa

Če je bil paket zavrnjen ob dostavi, potem povračilo kupnine ne bo odobreno. Prav tako vam bomo zaračunali vse dodatne stroške, ki bi nastali pri zavrnjeni pošiljki. Dodatni stroški pošiljanja bodo veljali tudi, če  je bil nakup opravljen z možnostjo brezplačne dostave.
Zavrnjene pošiljke ostanejo v naši lasti, dokler nam stranka ne nakaže zahtevanega plačila za ponovno pošiljanje naročila. Če zahtevanega plačila za ponovno pošiljanje ne prejmemo v roku 30 dni po prvi neuspeli dostavi, potem se vaš nakup zaseže. Ni mogoče zahtevati vračila (preberite politiko Vračilo in zamenjava izdelkov).

 

 

btt