SEZONSKO ZNIŽANJE DO -55%

MENI

VRAČILA IN MENJAVA

V kolikor vračate izdelke iz držav zunaj Slovenije, obiščite našo mednarodno stran z navodili za vračanje.

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) o sklepanju pogodb na daljavo blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:

  • Če je bil izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (izdelek narejen po naročilu naročnika)
  • Če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov o sklepanju pogodb na daljavo.

Le izredne okoliščine so lahko razlog, da izdelek, kateri je bil narejen po meri vzamemo nazaj, ga zamenjamo oz. nadomestimo z novim ali povrnemo stroške v celoti. To bi lahko bilo le v primeru, kadar gre za proizvodne napake.

Pomembno: Prosimo, da si pred oddajo naročila ogledate barvno lestvico na strani. Vsi predmeti so narejeni po vaših zahtevah, in ne bomo sprejeli vrnitve ali zamenjave, če niste zadovoljni z barvami, katere ste izbrali.

Zahtevek za vrnitev je potrebno vložiti v roku 7 delovnih dni od prejema naročila na info@peppermint-street.com. Od stranke se lahko zahteva, da pošlje sliko, katero bomo analizirali in po lastni presoji odobrili oziroma zavrnili vaš zahtevek.

Ne vračajte blaga brez vnaprej podanega zahtevka!

V primeru, da bo vaš zahtevek odobren, vam bomo poslali številko dovoljenja za vrnitev, vsa potrebna navodila in naslov, na katerega lahko vrnete vaše naročilo.

 

Ko bo zahtevek odobren, bo izdana številka dovoljenja za vrnitev naročila. Prosimo sledite naslednjim korakom, da zaključite postopek:

• Blago je potrebno vrniti v roku 15 dni po tem, ko je bil zahtevek odobren.
• Izdelek mora biti vrnjen v prvotnem stanju.
• Vsa originalna potrdila in računi morajo biti priloženi.
• Številka dovoljenja za vrnitev mora biti jasno napisana na embalaži ali pakiranju.
• Izdelek mora biti ustrezno pakiran in zavarovan, ko vračate blago nazaj k nam. Kupec plača stroške pošiljanja, ki pa bodo povrnjeni, ko bo blago pregledano in odobreno za zamenjavo ali povračilo.

Prosimo, upoštevajte :

  • Če blago ne bo vrnjeno nazaj k nam v 15 dneh po datumu, ko je bila številka dovoljenja za vrnitev izdana, vrnitev izdelkov ne bo sprejeta.
  • Shranite račun in potrdilo o pošiljanju kot dokaz, v primeru izgube vrnjenega blaga. Nismo odgovorni za izgubljeno ali poškodovano pošiljko, če se odločite vrniti predmete nezavarovano ali brez sledenja. Povrnili vam bomo le stroške za predmete, prejete nazaj na naš naslov.
  • Zahtevki ne bodo sprejeti za predmete, bodisi, da so bili nepravilno ali ne dovolj varno pakirani.
  • Trgovsko blago vrnjeno brez odobrenega dovoljenja za vrnitev, ne bo sprejeto in bo zavrnjeno, oziroma vrnjeno nazaj k vam, na vaše stroške.
  • Ko bomo prejeli vrnjene izdelke, bomo blago pregledali in v kolikor bomo ugotovili, da je izdelek reklamiran upravičeno, bomo zamenjavo ali povračilo odobrili.
  • Umazani, oprani ali uporabljeni predmeti, ne bodo sprejeti v vračilo ali zamenjavo.

Vračilo

V primeru, da je bila vaša reklamacija ugotovljena kot upravičena, vam bomo povrnili celoten strošek blaga in stroške pošiljanja. Odobreni znesek bomo izplačali nazaj na račun s katerega je bilo plačilo opravljeno.

vračilo se izvede na naslov s pomočjo GLS službe.

MINT studio, Irena Kotnik s.p.
p.p. 31
4208 Šenčur

Zamenjava

Povrnili vam bomo stroške pošiljanja vrnjenega blaga in poskrbeli za zamenjavo brez dodatnih stroškov prevoza. Odobreni znesek nadomestila za nastale stroške vam bomo nakazali na vaš račun, ki ste ga uporabili pri nakupu v naši spletni trgovini.
Prosimo, dovolite 1-2 obračunska cikla preden bo povračilo dejansko prispelo na vaš tekoči oziroma bančni račun.

V kolikor pa ugotovimo, bodisi, da je z izdelkom vse v redu, oziroma, da iz naše strani ni bilo povzročenih napak, v tem primeru, povračilo oziroma zamenjava izdelka ne bo odobrena.

 

Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk po povzetju.

 

MOŽNOST VRNITVE

V kolikor želite izdelek, ki je bil na zalogi oziroma ni bil narejen po meri vrniti ali zamenjati in v kolikor ni storjene napake z naše strani (poslan poškodovan izdelek, napačna velikost ali barva), vam izdelek brez problema zamenjamo, v kolikor je le-ta na zalogi ali ga enostavno vrnete brez razlage. V tem primeru stroške vračila in novega pošiljanja krijete sami.

Preklic naročila

Ko je bilo naročilo oddano in potrjeno, preklic naročila ni mogoč. V kolikor nas pravočasno kontaktirate in čevlji še niso šli v proizvodnjo, se lahko dogovorimo za preklic. V primeru, da je bilo plačilo že izvedeno, vam denar povrnemo, vendar obdržimo 3% od vašega naročila za kritje nastalih stroškov.

 

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@peppermint-street.com

btt